Catering bröllop Östersund & Jämtland

Låt oss ta hand om cateringen till ert bröllop i Jämtland. Vi älskar att få sätta guldkant på era stora tillfällen i livet så att ni kan njuta av stunden fullt ut. Låt Jämtland Catering ta hand om en av de viktigaste dagarna i ert liv. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram en meny och en upplevelse utöver det vanliga! Låt oss ta hand om maten så att ni kan fokusera på det som är viktigast. Vi har catrat över 100 bröllop i Östersund och runt om i Jämtland. 

Buffé, tre- eller flerrättsmenyer och sharing för bröllop

Det är ju trots allt en av era största dagar i livet, se till att det blir så som ni vill. Vi har stor erfarenhet av att laga specialanpassade menyer, vi har lagat allt ifrån exklusiva fler-rättermenyer till tacobufféer:) Så länge det är er dröm ser vi till att laga det bästa möjliga.

Kanske vill ni testa ett mer socialt och trevligt sätt att äta? Då kan vi rekommendera sharing! Maten serveras på fat direkt på borden och ni kan välja hur många rätter ni vill ha. Det blir ett socialt, avspänt och trevligt sätt att njuta av goda smaker och umgänget. Vi lyxar gärna till menyn i samråd med er för att sätta guldkant på er kväll.

Hör gärna av dig om ni planerar att gifta er och vill få meny- och prisförslag. Boka idag, vi erbjuder våra tjänster över hela Jämtland.

Menyförslag

Vi har satt samman ett par förslag på bröllopsmenyer som vi har lagat genom åren. Se detta som inspiration, vi anpassar gärna menyn efter era önskemål och val.

Bröllopsmeny 1

Förrätt

Lättbakad regnbåge från Börtnan, löjrom från Kalix, dill­rimmad gurka, soja­majonnäs, friterad rotselleri och smörgås­krasse

Varmrätt

Karl-johan­svamp, stekt ren­innanlår från Jillie ren i Funäsdalen, gräddkokt spetskål från Ås trädgård i Östersund, palsternacks­puré, kraftig viltsky, lingon från skogen runt Klövsjö

Dessertfat

Choklad­terrine, mjuk mandelkaka, blåbärs­pannacotta, havtorns­curd, hallon och choklad­maräng

Bröllopsmeny 2

Förrätt

Krabba som rulle i inlagt päron, löjrom, rökt cremé fraiche, tomatolja, morotspuré smaksatt med havtorn samt smörgåskrasse

Varmrätt

Lammytterfilé, grön ärtpuré, lammkorv, rödvinsås, svart vitlökscremé och salt havreflarn

Dessertfat

Äpple, havrecrust, italiensk maräng, vaniljcreme och röd harsyra

Bröllopsmeny 3

Förrätt

Rökt ungtupp, varm äpplesky, karl-johansvamp, rostad mandel, kallpressad rapsolja och västerbottensostcremé

Varmrätt

Torsk, råstekt blomkål, auberginecremé, dillvelouté och torkad polenta

Dessertfat

Bakad choklad, gräddfil, rostade hasselnötter, brynt smör och nougatcremé

Bröllopsbuffé

Att servera en trevlig buffé är en favorit på många bröllop. Vi kan sätta ihop mängder av olika varianter men här är ett förslag som brukar vara väldigt uppskattad.

Samisk bröllopsbuffé

Grillad Gorpi från Mittådalen (Typ av renkorv som röks och torkas)

Regnbåge från Börtnan

Grillad renrostbiff från Jillie ren

Helbakad rotselleri (varm)

Rostad tomatsås med rotsaker

Rostade rotsaker smaksatt med björksirap från Åsarna

Broccoli med rödlök och kallpressad rapsolja

Blomkål med fänkål, pumpakärnor och persilja

Bladsallad

Picklad rödlök

Vitlökscremefraiche

Gahkku som vi gör på plats så den blir varm när ni ska äta den (samisk glödhoppa)

Smör & bröd

480kr/person ink moms

Kokkaffe 25kr

"Peter gjorde vår bröllopsmiddag och vi å alla våra gäster har aldrig ätit något godare. Det var kvällens snackis! Han fick det att kännas både ”oss” och väldigt lyxigt på samma gång, det var så mycket mer än vad vi kunnat vänta oss. Hans personal var lika proffsig som han, så dom ska suga i sej dom åxå. Kan varmt rekommendera Vemdalen catering, ni kommer inte att bli besvikna."

- Karin Kana Nordén

Er stora dag ska bli perfekt!

Alla förtjänar att få sitt bröllop så som man vill, det är ju trots allt er stora dag! Vi skräddar syr våra menyer och tar gärna hand om all från dukning, porslin och givetvis även mat och dryck. Behöver ni hjälp med annat så som blommor, utsmyckning, musik mm. så har vi ett brett kontaktnät och tipsar gärna om vänner i branschen. Vi har även varit med och arrangerat bröllop på många olik platser i Jämtland och Härjedalen, vi har många tips på riktigt bra festlokaler för ert bröllop.

Mycket att planera för bröllop

Vi hjälper er gärna och tipsar om vänner som kan sätta guldkant på er dag, vi har arbetet med ett flertal som bland annat erbjuder:

  • Bröllopstårta
  • Band
  • Frisör
  • Florist
  • Mm

Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er ett skapa det perfekta bröllopet i Jämtland!

Bröllopslokaler i Östersund och runt om i Jämtland

Vi har varit runt på många håll och kanter runt omkring i ljuva Jämtland och Härliga Härjedalen. Inte minst i Östersund med omnejd är vi ofta anlitade för att ta hand om maten vid bröllop. Vi har många tips på lokaler som passar beroende på vad ni är ute efter. Vare sig om ni söker ett gemytlig mindre lokal eller en storslagen lokal med plats för över 100 personer så har vi tips till dig. Jamtli, Stocketitt och Vemdalens Bygdegård är några platser som vi ofta är på men vi har fler ess i rockärmen om du vill ha tips;)